Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Περιφέρεια Κρήτης και σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης δίπλα στα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Με μια κίνηση ουσίας αλλά και ισχυρού συμβολισμού, η Περιφέρεια Κρήτης και τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν σε όλα τα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται σε δομές της Κρήτης, τα δώρα του Άι Βασίλη!
Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως στόχο να δωρίσει παιχνίδια και ατομικά είδη και να γεμίσει χαμόγελα τα 760 παιδιά και Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται σε 24 προνοιακές δομές της Κρήτης.
Μέσα από αυτή τη δράση, η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση συνεργάζεται αρμονικά με την Κρητική επιχειρηματικότητα, στέλνοντας ένα δυνατό, αισιόδοξο μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και υποστήριξης: «Κανένα παιδί, κανένας άνθρωπος με αναπηρία δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του»!

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε δήλωση του αναφέρει: 

«Μέσα από τη δύναμη της συνεργασίας τα φετινά Χριστούγεννα, η Περιφέρεια Κρήτης και η Χαλκιαδάκης Α.Ε. προσφέρουν συμβολικά δώρα στα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται στις κοινωνικές δομές της Κρήτης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία με κοινό σκοπό και στόχο. Να δούμε τα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία να χαμογελούν, γιατί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες ένα χαμόγελο έχει μεγάλη αξία για όλους μας. Ως Περιφέρεια Κρήτης, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο των δομών της Κρήτης, γιατί γνωρίζουμε καλά πως τα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία που φιλοξενούνται σε αυτές, αξίζουν τη στήριξη και το έμπρακτο ενδιαφέρον μας. Θερμές ευχαριστίες στην Χαλκιαδάκης Α.Ε. για αυτή την πρωτοβουλία. Καλές γιορτές στις διοικήσεις, το προσωπικό, σε όλα τα παιδιά και τα Άτομα με Αναπηρία των δομών της Κρήτης». 

Η διευθύνων σύμβουλος της «Χαλκιαδάκης Α.Ε.» Χριστίνα Χαλκιαδάκη δήλωσε: 

«Για μια ακόμα φορά συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια Κρήτης και ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια δράση ουσίας, σε μια ενέργεια που έχει ως σκοπό να γεμίσει με χαμόγελα πολλά παιδικά προσωπάκια. Σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη περίοδο για όλους, επιδιώκουμε να δώσουμε χαρά και να ανοίξουμε ένα φωτεινό παράθυρο αισιοδοξίας σε παιδιά που αντιμετώπισαν από πολύ νωρίς, πολλές και σημαντικές δυσκολίες. Με την ευχή, που βγαίνει μέσα από την καρδιά όλων εμάς στην Χαλκιαδάκης Α.Ε., κανένα παιδί να μην χάσει ποτέ τον αυθορμητισμό και το χαμόγελό του, συνεχίζουμε την προσπάθεια έτσι ώστε και κανένα παιδί να μην αισθάνεται μόνο του».
Στην σημερινή εκδήλωση στην Περιφέρεια Κρήτης παρόν ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης. 

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap