Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Τρία λεβεντόπαιδα μας « τρέλαναν» με το απίστευτο Πεντοζάλι τους | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε κάθε μουσικοχορευτική εκδήλωση Κρητικών υπάρχουν στιγμές που ξεσηκώνουν τον κόσμο και δίνουν το κάτι παραπάνω στην απόλαυση της βραδιάς. Συχνά η στιγμή αυτή είναι η εμφάνιση του νεανικού τμήματος των πολιτιστικών συλλόγων των οποίων τα πιτσιρίκια μας κάνουν να καμαρώνουμε όσο δεν πάει. Αυτό συνέβη και στην πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Χανίων “Τα Σφακιά“. Βλέπετε οι τρεις μικροί χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό χορεύοντας έναν εξαιρετικό Πεντοζάλι για την ηλικία τους.

Τα λεβεντόπαιδα ανέβηκαν με αυτοπεποίθηση στη πίστα, πήραν θέση και ξεκίνησαν τον Πεντοζάλι υπό τα ασταμάτητα χειροκροτήματα και τις επευφημίες του κοινού που είχε γεμίσει ασφυκτικά το μουσικό κέντρο για να απολαύσουν μια πολύ όμορφη βραδιά και να ενισχύσουν την σημαντική προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου.

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση με τους λεβέντες πιτσιρικάδες και καμαρώστε:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version