Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

16 λεβέντες μας γέμισαν περηφάνια χορεύοντας Πεντοζάλι στον Πύργο Μονοφατσίου! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όσες φορές και αν βλέπουμε έμπειρους χορευτές να χορεύουν Πεντοζάλι, δεν θα χορταίνουμε να καμαρώνουμε τα παλικάρια της Κρήτης σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χορούς του νησιού. Ο δυνατός ρυθμός, οι δουλεμένες σε πρόβες φιγούρες και η λεβεντιά των νεαρών, μας γεμίζουν υπερηφάνεια. Μια τέτοια στιγμή απολαύσαμε πρόσφατα όταν 12 παλικάρια και έξι ταλαντούχοι πιτσιρικάδες χόρεψαν ένα εξαιρετικό Πεντοζάλι στον προαύλιο χώρο του Πύργου Μονοφατσίου.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Σε μια όμορφη διοργάνωση εκπομπής με πολιτιστικό χαρακτήρα, όλα ήταν άψογα προετοιμασμένα και όσοι έλαβαν μέρος στους χορούς που παρουσιάστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας ένα υπέροχο θέαμα.

Καλεσμένοι και θεατές της εκπομπής καμάρωσαν όσο περισσότερο γινόταν ένα δυνατό Πεντοζάλι που μπορείτε και εσείς να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version