Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Ρέθυμνο: Στην πόλη μας η παρουσίαση του βιβλίου «Όταν Συλλογιέμαι την Κρήτη»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το εξαιρετικό βιβλίο «Όταν Συλλογιέμαι την Κρήτη» του Δημήτρη Χατζηκωνσταντίνου έκανε την επίσημη πρεμιέρα του πρόσφατα στο Ηράκλειο Κρήτης με μία παρουσίαση που κέρδισε τις θετικότερες εντυπώσεις από όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Σειρά λοιπόν έχει η πόλη του Ρεθύμνου όπου θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη παρουσίαση υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου,  του Δήμου Ρεθύμνου, του Επιμελητήριου Ρεθύμνου και των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Όσοι βρεθούν στο Κέντρο Κρητικής Λαϊκής Τέχνης την Τετάρτη 30 Μάϊου (20:00) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την εισήγηση του συγγραφέα Δημήτρη Χατζηκωνσταντίνου για το λεύκωμα που όπως αναφέρει «σκορπίζει παντού της Κρήτης» καθώς και τους Κώστα Σπανουδάκη (Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης) και Νίκο Δερεδάκη (εκπαιδευτικός) οι οποίοι θα μιλήσουν για τη σημαντική έκδοση. Την παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Αθηνά Πετρακάκη.

Το βιβλίο «Όταν συλλογιέμαι την Κρήτη, Ψηφίδες και Πολιτισμού» είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιάσει με το βάθος της έρευνας που έχει πραγματοποιήσει ο συγγραφέας και θα αποκαλύψει σε αρκετούς στοιχεία και στιγμές της Κρήτης που δεν γνώριζε. Πρόκειται για ένα λεύκωμα που αποτυπώνει με ιδανικό τρόπο τις πιο ξεχωριστές πτυχές της ζωής στο αγαπημένο μας νησί…

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap