Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Έτσι θα γίνουν τα πανηγύρια φέτος στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

πανηγύρια
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
1.1K Shares

Θετικά τα νέα για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις το καλοκαίρι. Επιτέλους τα καλά νέα ήρθαν!

Μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε η υπουργός πολιτισμού  με τον πρωθυπουργό  αποφασίστηκε πως τα πολιτιστικά δρώμενα (πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες κ.α) θα πραγματοποιηθούν κάτω από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

Ορίστηκε ως αρχή της διεξαγωγής των πολιτιστικών εκδηλώσεων η 15 Ιουλίου για τα πολιτιστικά δρώμενα σε ανοιχτούς χώρους.

Πράγμα που σημαίνει ότι η πλειοψηφία των πανηγυριών που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο στην Κρήτη κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, θα διεξαχθούν κανονικά, ωστόσο αναμένονται περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με την πραγμάτωση τους και τις «κόκκινες γραμμές» που δεν θα πρέπει να υπερβούν οι διοργανωτές και ο κόσμος που θα συμμετάσχει.

Οι διευκρινήσεις έχουν δοθεί όσον αφορά τα θέατρα, κινηματογράφους και οι συναυλίες τόσο σε κλειστούς όσο και σε ανοιχτούς χώρους.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται και οι διευκρινίσεις για τα πανηγύρια που ευελπιστούμε το πλαίσιο της προσαρμογής του να είναι ελάχιστα διαφοροποιημένο από αυτό που όλοι έχουμε συνηθίσει.

Σε επόμενα άρθρα μας όπως έχουμε αναφέρει εξ αρχής θα σας πληροφορήσουμε για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.

Με πληροφορίες από την ομάδα του syllogoi.com

πανηγύρια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap