Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Οργή και θλίψη στην Κρήτη: Έριξαν φόλα σε 7 αδέσποτα κουτάβια

Δημοσιεύτηκε

στις

λαμπραντόρ
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Οργή αλλά και θλίψη έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Φορτέτσας η θανάτωση επτά αδέσποτων σκύλων.

Πρόκειται συγκεκριμένα για κουτάβια που γεννήθηκαν από αδέσποτη σκυλίτσα. Όμως κάποιος, είχε άλλα σχέδια για τη ζωή τους αφού δεν δίστασε να τα δηλητηριάσει δίνοντάς τους φόλα.

skylakia_0

Τα πανέμορφα κουτάβια της φωτογραφίας γεννήθηκαν σε μία αλάνα και όταν άρχισαν να περπατούν βρήκαν τη θαλπωρή στην αυλή μίας κοπέλας η οποία με περίσσια αγάπη, τα τάιζε και τα φρόντιζε.

Φαίνεται όμως πως η ύπαρξή τους ενόχλησε κάποιους με συνέπεια τα κουτάβια να δηλητηριαστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η θανάτωση των κουταβιών, όπως και άλλων περιπτώσεων σε άλλες περιοχές, έχει φτάσει στην Αστυνομία η οποία και διεξάγει τις απαραίτητες έρευνες για τον εντοπισμό των υπευθύνων.

skylakia3

Και όλα αυτά ενώ η θανάτωση και η κακοποίηση ζώων μετατρέπεται σε κακούργημα επισύροντας ακόμα και ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Η ρύθμιση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα αδικήματα: εγκατάλειψη, εισαγωγή, εμπορία, αναπαραγωγή ακρωτηριασμένων σκύλων και συμμετοχή ακρωτηριασμένων ζώων σε εκθέσεις, κακοποίηση, βάναυση μεταχείριση, ευθανασία.

Ρυθμίζονται επίσης εκ νέου θέματα σχετικά με την αφαίρεση οριστικά των ζώων από τους παραβάτες της νομοθεσίας για την προστασία αυτών.

Πηγή: Cretapost

λαμπραντόρ
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap