Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Στην Κρήτη ένα από τα τυχερά «πεντάρια» του Τζόκερ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε έναν Κρητικό χαμογέλασε η τύχη το βράδυ της Πέμπτης, καθώς ένα από τα συνολικά έξι τυχερά “πεντάρια” της κλήρωσης του Τζόκερ κατατέθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο.

Η κλήρωση της Πέμπτης ανέδειξε έναν υπερτυχερό στην πρώτη κατηγορία του 5+1 που κέρδισε το ποσό του 1.357.647,22 ευρώ, συμμετέχοντας στη διαδικασία μέσω διαδικτύου.

Η κλήρωση 2090 ανέδειξε και έξι τυχερούς “πεντάρηδες” στη δεύτερη κατηγορία, καθένας από τους οποίους κερδίζει το ποσό των 12.589,32 ευρώ.

Το ένα από τα τυχερά δελτία της δεύτερης κατηγορίας αγοράστηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ επί της Λεωφόρου Κνωσού. Επρόκειτο για σύστημα με συμπληρωμένες 8 στήλες και δεν ήταν τυχαίας επιλογής.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ερχόμενης ΚΥΡΙΑΚΗΣ 26/01/2020 είναι 600.000 ευρώ τουλάχιστον.

Δείτε τους τυχερούς αριθμούς της κλήρωσης της Πέμπτης:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version