Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Όλη η Κρήτη στο πλευρό του Γιώργου, η μεγάλη μέρα έφθασε | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η δύναμη, η ελπίδα και το φως «επιστρέφουν» στη ζωή του Γιώργου Φασουλάκη καθώς σε αυτό τον μεγάλο αγώνα που δίνει ο ίδιος και η οικογένειά του, δεν είναι μόνοι…

Όλοι οι Κρητικοί σήμερα «στέκονται» στο πλευρό του παλικαριού με την ελπίδα ότι θα σταθεί και πάλι στα πόδια και θα πάρει στην αγκαλιά του την μικρή του κόρη Αγάπη, ο λόγος για τον οποίο αγωνίζεται ακόμη πιο σκληρά καθημερινά.

 

Φιλανθρωπική εκδήλωση για να βοηθηθεί ο Γιώργος

Το Εργατικό κέντρο σε συνεργασία με τοπικούς φορείς του Κρουσώνα διοργανώνει στο κέντρο «Κουρήτες» εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικογένεια.  Το συγκινητικό είναι ότι ακόμα και άνθρωποι που δεν θα μπορέσουν να παραστούν στην εκδήλωση αγόρασαν  μια πρόσκληση για να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο τον αγώνα του 35χρονου Κρητικού.

Προσκλήσεις μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι και σήμερα στους «Κουρήτες» , όπου οργανώνεται στη 1  το μεσημέρι η εκδήλωση.

 

Για την φιλανθρωπική εκδήλωση διατέθηκε η αίθουσα των Κουρητών ενώ το παρόν θα δώσουν με μεγάλη χαρά πολλοί  από τους Κρητικούς καλλιτέχνες και πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Γωνιανάκης , τα αδέλφια Νίκος και Γιώργος Στρατάκης ,ο Πετσάκης Μιχάλης,ο Γιάννης Βαμβουκάκης, ο Δημήτρης Βερεράκης ,ο Γιάννης Μακριδάκης,ο Μανόλης Λουμπάκης,ο Δρακωγιανάκης Γιώργης , ο Αγγελιδάκης Δημήτρης , ο Κοκολάκης Γιώργης , ο Ηρακλής Κοκολογιαννάκης, ο Πρινιανάκης Ηρακλής , ο Φασουλάκης Αλέκος, ο Μακριδάκης Μάριος ,  συμμετέχει η χορευτική ομάδα από την Σχολή Χορού «Αορείτες» Μιχάλη και Ζωή Λεμονάκη.

Το  φαγητό της εκδήλωσης είναι από τους βοσκούς της περιοχής οι οποίοι συμβάλουν και εκείνοι με τον δικό τους τρόπο.Και ο Γιώργος γνωρίζει κάθε στιγμή ότι δεν είναι μόνος, ότι έχει ανθρώπους στο πλευρό του, που μπορεί να μην γνωρίζει προσωπικά αλλά θέλουν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

 

Λίγο πριν τον αρραβώνα του και πριν έρθει στον κόσμο η κόρη του όλη η ζωή του άλλαξε αφού μια σοβαρή περιπέτεια υγείας τον οδήγησε στο χειρουργείο και τον βύθισε σε κώμα. Ο Γιώργος Φασουλάκης από τον Κρουσώνα είναι όμως αγωνιστής και το απέδειξε. Με συγκίνηση η σύζυγός του Μάγδα βλέπει το Γιώργο να δίνει το δικό του αγώνα, επικοινωνεί πλέον με τους δικούς του ανθρώπους και καθημερινά μάχεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

 

Ο Γιώργος πολεμάει πολύ

Όπως τόνισε μιλώντας στο neakriti.gr η σύζυγός του 35χρονου Μάγδα «χρειάζεται πολύς χρόνος για την αποκατάσταση του Γιώργου, όμως καταβάλλει τεράστια προσπάθεια καθημερινά και πολεμάει πολύ. Έχει το πιο δυνατό κίνητρο που είναι η κόρη μας… Ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια και τη στήριξη όλων σας!»…

 

Δυσβάσταχτα τα έξοδα

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ.Βοργιάς «το ΕΚΗ στέκεται δίπλα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Πρόκειται για μια σοβαρή περίπτωση  που πραγματικά δείχνει την έλλειψη συστήματος υγείας μια που τα έξοδα δεν καλύπτονται εξολοκλήρου από τον ασφαλιστικό φορέα ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να φύγει από το κέντρο αποκατάστασης και η οικογένεια να χρειαστεί πολλά χρήματα για αγορά μηχανημάτων ώστε να διατηρηθεί στη ζωή ο Γιώργος».

 

Ακούστε τι είπαν η σύζυγος του Γιώργου Φασουλάκη και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου στο ράδιο 9,84:

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη- Αγγέλα Δουλγεράκη

Πηγή:neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap