Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Οικογένεια στην Κρήτη περνάει μαζί κορονοϊό και το… διασκεδάζει!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια ολόκληρη οικογένεια από την Κρήτη επιστράτευσε χιούμορ και ευρηματικότητα για να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό όταν διαπίστωσε ότι όλα τα μέλη της είχαν κολλήσει!

Η οικογένεια Χαλαμπαλάκη, συγκεκριμένα, αποφάσισε να ανεβάσει ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Tik Tok στο οποίο διακωμωδούν την κατάσταση με μουσικό χαλί στο οποίο ακούγεται η ατάκα «έχω κι εγώ»!

Οι κόρες της οικογένειας, εμπνεύστηκαν το εν λόγω βίντεο το οποίο γρήγορα έγινε viral και είχε ως αποτέλεσμα να βγουν όλοι μαζί στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA» προκειμένου να εξιστορήσουν το backround γύρω από τη νόσησή τους αλλά και το βίντεο που γνώρισε μεγάλη αποδοχή.

Όπως ανέφερε η μητέρα κα. Σοφία «Ήταν εύκολο, γιατί το περάσαμε όλοι μαζί και το περάσαμε καλά. Το είχαμε ξαναπεράσει στις αρχές, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ο κορoνοϊός».

«Ευτυχώς είχαμε κάνει όλοι τα εμβόλια» είπε από τη μεριά του ο πατέρας, ο κ. Κώστας και «γι’ αυτο το διασκεδάζαμε. Μόνο στα τεστ φαινόταν ότι είμαστε θετικοί», πρόσθεσε.

Δείτε το viral βίντεο:

Δείτε
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version