Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Ιστορική στιγμή: Δείτε φωτογραφίες από τους πρώτους Κρητικούς που εμβολιάστηκαν

Δημοσιεύτηκε

στιςΙστορική στιγμή για την Κρήτη καθώς σήμερα ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και στο Νοσοκομείο Χανίων.
Στο ΠΑΓΝΗ, πρώτοι εμβολιάστηκαν, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Στέλιος Σταυρουλάκης και η προϊσταμένη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Γεωργία Τασούλη. 
Στο Νοσοκομείο Χανίων, οι πρώτοι υγειονομικοί που εμβολιάστηκαν ήταν η λοιμωξιολόγος Ειρήνη Λαγουδάκη, η νοσηλεύτρια Ευφροσύνη Τσουράκη, και η ιατρός Αγγελική Δαμιανάκη.
H διαδικασία πραγματοποιήθηκε ομαλά και θα εξελιχτεί έως και το απόγευμα. Σήμερα, αναμένεται να γίνουν συνολικά 150 εμβολιασμοί υγειονομικών με προτεραιότητα όσων εργάζονται σε ΜΕΘ και στην μονάδα Covid-19 .
Οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, το νοσοκομείο Ρεθύμνου και στο Λασίθι θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα, ενώ έως τις 20 Ιανουαρίου εκτιμάται ότι θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι εργαζόμενοι σε υγειονομικές μονάδες του νησιού, προκειμένου να ξεκινήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού.

Μανούσος Τσιτσιρίδης Δ/ντής ΜΕΘ ΓΝ Χανίων

 

Αγγελική Δαμιανάκη ιατρός Πνευμονολόγος εμβολιαζόμενη, με Καστρνάκη Στυλιανό Δ/ντή ΤΕΠ

 

Ειρήνη Λαγουδάκη Πρόεδρος ΝΕΛ, συντονίστρια ΜΕΘ COVID νοσοκομείου

 

Βαρδής Γεωργιακάκης, νοσηλευτής, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΓΝ Χανίων

Πηγή: Creta24

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap