Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Οι Κρητικοί «φράκαραν» τα Ανώγεια και τον Ομαλό για να απολαύσουν το χιόνι!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πολύς ήταν ο κόσμος που επέλεξε να απολαύσει μια Κυριακάτικη εκδρομή στα χιονισμένα Ανώγεια, κυρίως επειδή οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες ευνοούσαν τις εξορμήσεις.

Μικροί και μεγάλοι έσπευσαν για το χιονισμένο τοπίο που δημιούργησε η “Avgi”, προκειμένου να επιδοθούν σε … χιονοπόλεμο, να φωτογραφηθούν και φυσικά να απολαύσουν εδέσματα στις ταβέρνες της περιοχής, αναδεικνύοντας τα Ανώγεια σε … κορυφαίο προορισμό της Κρήτης, αυτή την περίοδο.

Ωστόσο, η μεγάλη προσέλευση δημιούργησε, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και στις φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του Cretalive, και κυκλοφοριακά ζητήματα, με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις να παρουσιάζουν σημαντική καθυστέρηση!

Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στον Ομαλό, με χιλιάδες Χανιώτες να… μποτιλιάρονται στις παρυφές του χιονισμένου οδικού δικτύου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε το zarpanews:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version