Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Οι Κρητικοί… επιμένουν ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μόλις 8 νομοί έμειναν ροζ και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα είναι γαλάζια με το ποσοστό ενσωμάτωσης στο 77,17%. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχεί σε τέσσερις νομούς της Κρήτης, κόντρα στην εικόνα που κυριαρχεί σε όλη την υπόλοιπη χώρα.

Τα υψηλότερα ποσοστά του,  καταγράφει o ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογικές περιφέρειες Ηρακλείου (43,13%), Αχαΐας (40,55%), ‘Αρτας (40,05%), Ξάνθης (38,67%), Δυτικού Τομέα Αθηνών (38,63%), Β΄ Πειραιώς (38,20%), Χανίων (37,96%) και Ρεθύμνης (37,23%).

Σύμφωνα με το Γιάννη Θεοδωρόπουλο της Singular Logic η Χρυσή Αυγή αυτή τη στιγμή φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό 2,8% και να μην μπαίνει στη Βουλή. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών 2019.Αναλόγως με το αν θα μπει ή όχι η Χρυσή Αυγή στη Βουλή θα εξαρτηθούν οι έδρες που θα πάρει η ΝΔ. Αν δεν μπει η Χρυσή Αυγή στη βουλή η ΝΔ θα πάρει 158 έδρες. Αν, όμως, μπει η Χρυσή Αυγή, τότε η ΝΔ θα πάρει 154 με 155 έδρες.

Πηγή:neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version