Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Κάτι τέτοιοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οδηγοί σκοτώνουν κόσμο στους δρόμους | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Σχετικά με τον ΒΟΑΚ στα έχουμε πει και στα έχουμε ξαναγράψει ξανά και ξανά. Άλλωστε ξέρουμε ότι αποτελεί συχνό θέμα συζήτησης στις παρέες. Είναι ένας δρόμος που μας έχει στοιχίσει δεκάδες ανθρώπινες ζωές ενώ, συχνά, νιώθουμε έναν αδιόρατο κίνδυνο όταν οδηγούμε σε αυτόν. Εκτός όμως από τις κακοτεχνίες και τις λάθος προβλέψεις της ασφάλτου, υπάρχει και κάτι άλλο χειρότεροι: απαράδεκτοι οδηγοί σαν και αυτόν που ακολουθεί στο βίντεο.

Γιατί ως γνωστό μπορεί να φταίνε οι δρόμοι αλλά, τελικά, πρώτα από όλα φταίνε οι άνθρωποι και η λανθασμένη νοοτροπία που κουβαλούν. Διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η αψυχολόγητη κίνηση του οδηγού.

Ο χρήστης Taxioncrete Agapitos Loukas  κοινοποίησε στην ομάδα «Ζητάμε Ασφαλές Οδικό Δίκτυο Στην Κρήτη» το παρακάτω βίντεο για να ευαισθητοποιήσει και τους υπόλοιπους για τα παλαβά κι επικίνδυνα που συμβαίνουν στους κρητικούς δρόμους.

Το αγροτικό όχημα κινείται στη διακλάδωση του Κράσι, στην εθνική οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου, κι αντί να στρίψει δεξιά, και να βγει στη γέφυρα, αλλάζει ξαφνικά πορεία, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και προχωρεί μπαίνοντας από την έξοδο, οδηγώντας αντίθετα!

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Οι απαράδεκτοι οδηγοί σαν αυτόν είναι κίνδυνος θάνατος

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap