Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 18 Αυγούστου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο περιμένουμε την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 28 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 33 βαθμούς, στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα από 16 έως 34 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 18 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 30 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 19 έως 31 βαθμούς, με τις μέγιστες στη Νότια Κρήτη να φτάνουν στους 33 βαθμούς, ενώ στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά:

Χανιά

Ρέθυμνο

Ηράκλειο

Λασίθι

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version