Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ο Γιώργος Μαυρίδης μας ξεναγεί στην Κρήτη | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εισέβαλε στη ζωή μας πριν μερικά χρόνια και μας έμαθε να ταξιδεύουμε μαζί του. Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν χρειάζεται συστάσεις! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τατουάζ και ένα από τα πιο αναγνωρισμένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, αν και έχει ταξιδέψει στα περισσότερα μέρη του κόσμου όταν έρχεται η ώρα να σου πει που θα ήθελε να πάει τώρα, απαντά σε όλα ξανά από την αρχή.

Λατρεύει τα ταξίδια αλλά όταν θα σου μιλήσει για τις ιδανικές διακοπές ο προορισμός που έχει να σου προτείνει, είναι η αγαπημένη του Κρήτη!

Ποια είναι η σχέση του με το νησί; Γιατί την επιλέγει κάθε χρόνο τα τελευταία 20 χρόνια; Τι είναι αυτό που έχει πάντα μαζί του σε κάθε ταξίδι;

Η Νικολέτα Κανάκη από το 18-24.gr συνάντησε τον Γιώργο Μαυρίδη και πίνοντας τον καφέ τους χαλαρά στη Θεσσαλονίκη, μίλησαν… για καλοκαιρινές διακοπές. Χαλαρός και ορεξάτος, ο Γιώργος Μαυρίδης μας ξεναγεί στη δική του Κρήτη.

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: news247.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version