Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ο Γιάννης Χαρούλης σε μια σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα του | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε ένα στιγμιότυπο που είχαμε καιρό να δούμε απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Γιάννη Χαρούλη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου την Παρασκευή, μια συναυλία την οποία παρακολούθησε από κοντά και ο πατέρας του, Μανώλης Χαρούλης.

Πατέρας και γιος φωτογραφήθηκαν μαζί στο περιθώριο της συναυλίας, στην οποία, εκτός από τον Γιάννη Χαρούλη, συμμετείχε και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, προσκεκλημένη και αυτή του μεγάλου μας συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου.

 

 

Ο Γιάννης Μαρκόπουλος γιόρτασε τα 80 του χρόνια με αυτή την ξεχωριστή συναυλία στο Ηρώδειο. Για την εορταστική αυτή βραδιά επέλεξε τα σπουδαία τραγούδια του από την Ιθαγένεια, τη Θητεία, το Χρονικό και διάσημα ορχηστρικά που του χάρισαν την ευρύτερη αποδοχή και συνεχίζουν να συγκινούν και να κινητοποιούν το συλλογικό αίσθημα από γενιά σε γενιά.

 

 

Ο Γιάννης Χαρούλης και ο πατέρας τους είχαν ανεβεί μαζί στη σκηνή το 2016, στο Αρκαλοχώρι Κρήτης:

 

 

 

Πηγή: iefimerida

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version