Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ο εκδότης που έχτισε εκκλησία στη μνήμη του αδερφού του στα Χανιά | ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στη μνήμη του αδερφού του Αντώνη που «έφυγε» πριν από λίγα χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα, αλλά και σε όλους όσοι έχουν χάσει τη ζωή τους στον ΒΟΑΚ, είναι αφιερωμένη η εκκλησία που εγκαινιάστηκε σήμερα από τον γνωστό Κισσαμίτη δημοσιογράφο και εκδότη Γιάννη Κουρτάκη και την οικογένειά του.

Δείτε βίντεο από την τέλεση των εγκαινίων της εκκλησίας με τις ομιλίες του κ. Κουρτάκη και του κ.κ. Αμφιλόχιου:

Τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου και Ευτυχίου στις Μεράδες Λουσακιών τελέστηκαν με λαμπρότητα, ευλάβεια αλλά και με την πρέπουσα τιμή, υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιου, με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου και πλήθους πιστών.

Στην τελετή παρέστη ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης καθώς και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.

 

 

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version