Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

«Πετάξτε» πάνω από την Νήσο Χρυσή, τον επίγειο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ της Κρήτης! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τα λόγια δεν φτάνουν για να περιγράψει κάποιος την εξωτική ομορφιά που θα συναντήσει όποιος επισκεφτεί ιδιαίτερα το καλοκαίρι την νήσο Χρυσή, λίγα μίλια νότια της Ιεράπετρας στην νοτιοανατολική Κρήτη. Το μικρό, απομονωμένο νησάκι που ονομάζεται αλλιώς και Γαϊδουρονήσι, είναι ο απόλυτος προορισμός για εκείνους που επιθυμούν να «αποδράσουν» για τα καλά από το αστικό περιβάλλον και τις καθημερινές εικόνες…

Η σπάνια βόλτα στο μεγαλύτερο φυσικά διαμορφωμένο κεδρόδασος της Ευρώπης, οι βουτιές στα κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά του νότιου Κρητικού Πελάγους, παράλληλα με την ξεχωριστή μυρωδιά του κέδρου και το καθαρό οξυγόνο, θα σας προσφέρουν χωρίς αμφιβολία ένα αξέχαστο αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης και ελευθερίας!

Όσο για την ατέλειωτη, χρυσαφένια ακτή, πρέπει να απολαύσετε και εσείς το εντυπωσιακό βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και μας «ταξιδεύει» πάνω από την νήσο Χρυσή, ώστε να πάρετε μια μικρή «γεύση» από την εντυπωσιακή ομορφιά της αλλά και όλα όσα σας περιγράψαμε παραπάνω!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version