Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Νίκος Χαλκιαδάκης: «Πάρτε μέτρα τώρα για να μη γίνουμε Ισπανία!»

Δημοσιεύτηκε

στις

κοροναιος γαλλια
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Η δραματική επισήμανση ανήκει στον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, Νίκο Χαλκιαδάκη, με αφορμή την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που καταγράφεται από τον ΕΟΔΥ τις τελευταίες ημέρες

Πρέπει έγκαιρα να «σφίξουν» τα λουριά στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, αναφέρει ο κ. Χαλκιαδάκης σε άρθρο του στο money-tourism.gr , επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να “ξυπνήσουμε μια μέρα με 100-200 κρούσματα και μετά να πάρουμε αποφάσεις”.

Αναλυτικά ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου αναφέρει:

“Βλέπουμε όλοι με αγωνία, ότι οι ξένες Κυβερνήσεις, Αγγλία, Γερμανία δεν διστάζουν, εν ριπή οφθαλμού και χωρίς καμία προειδοποίηση,  να αποκλείσουν ολόκληρες χώρες, να επαναφέρουν την καραντίνα σε ένα βράδυ, και να αναγκάσουν του Ταξιδιωτικούς οργανισμούς, να ακυρώσουν όλα τα προγράμματά τους.

Το παράδειγμα της Ισπανίας δείχνει ότι παρότι το πρόβλημα δεν ήταν στα νησιά τους, οι Άγγλοι απόκλεισαν ολόκληρη την χώρα, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς κανένα δισταγμό.

Αυτή την στιγμή βλέπουμε στην Ελλάδα μια μικρή έξαρση στα κρούσματα, με βασικό επίκεντρο την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Νίκος Χαλκιαδάκης

Για να μην γίνουμε Ισπανία και καταστρέψουμε σε μια ημέρα όλη αυτή την προσπάθεια, πρέπει έγκαιρα να «σφίξουν» τα λουριά στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα.

Θα είναι άδικο όλα τα νησιά μας, αλλά και ιδιαιτέρως η Κρήτη, με λιγότερα από 50 κρούσματα από την αρχή της πανδημίας και με όλη αυτή την προσπάθεια όλων των φορέων στον Τουρισμό, που όλοι γνωρίζουμε, πόσο συμμετέχει στην Εθνική Οικονομία, να κλείσει και να αποκλειστεί με καραντίνες από Γάλλους και Γερμανούς, εξαιτίας των κρουσμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι χώρες δεν κάνουν διακρίσεις και βλέπουν την Ελλάδα έως ένα σύνολο.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, είτε πρέπει να ληφθούν ΑΜΕΣΑ μέτρα για τις 2 μεγάλες πόλεις της χώρας μας, είτε σύντομα, φοβάμαι, ότι μπορεί να χάσουμε τουριστικά ολόκληρη την Ελλάδα.

Τα 52 κρούσματα χθές ήταν ένα μεγάλο καμπανάκι!!!

Μην ξυπνήσουμε μια ημέρα και έχουμε 100-200 κρούσματα και μετά αποφασίσουμε να δράσουμε.

Τότε θα είναι πολύ αργά.

Παρακαλώ Δράστε τώρα, Άμεσα, προστατεύστε την χώρα μας, τον Τουρισμό μας, την Οικονομία μας και τον κόπο και την προσπάθεια Όλων μας”!

κοροναιος γαλλια
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap