Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Νέο κρούσμα κορονοϊού στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού μεταφέρεται σε λίγη ώρα από την Ιεράπετρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το neakriti, πρόκειται για μια 38χρονη Αλβανικής υπηκοότητας η οποία ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή από την Αλβανία προς την Αθήνα, εξετάστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και την επόμενη ημέρα, αφότου είχε φτάσει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και την παρέλαβε ο σύζυγος της με το αυτοκίνητο και την είχε μεταφέρει στο σπίτι τους στην Ιεράπετρα, ενημερώθηκε ότι είναι θετική στον κορονοϊό και της είπαν να μείνει στο σπίτι της.

Σήμερα το πρωί η 38χρονη επικοινώνησε με το Νοσοκομείο Ιεράπετρας και τον  ΕΟΔΥ  και της συνέστησαν, εφόσον διαπιστωθούν σοβαρά συμπτώματα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το σπίτι της στη μονάδα κορονοϊού του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, πράγμα το οποίο αναμένεται να γίνει από στιγμή σε στιγμή.

Σε καραντίνα τίθενται, επίσης, και τα 6 μέλη της οικογένειάς της με τα οποία ήρθε σε επαφή, έως ότου διαπιστωθεί αν έχουν  νοσήσει κι εκείνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version