Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Νεκρός ο άντρας που πήγε για μπάνιο στην Χρυσή Ακτή

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα ακόμη τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα σε παραλία της Κρήτης και συγκεκριμένα σε αυτήν της Χρυσής Ακτής στον νομό Χανίων.

Ένας τουρίστας ηλικίας 70 ετών, ανασύρθηκε από τα νερά χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Χανίων. Πριν τη μεταφορά του, οι διασώστες του ΕΚΑΒ μαζί με το γιατρό, ξεκίνησαν αμέσως καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Χανίων κ. Ζουρίδη «ο άντρας έφτασε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο και για 40 λεπτά έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση αλλά δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει».

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από μερικές ημέρες στην ίδια παραλία, ένα 8χρονο αγόρι παραλίγο να χάσει τη ζωή του κολυμπώντας χωρίς επίβλεψη στα νερά. Τα νέα για τη εξέλιξη της πορείας του, ωστόσο, έφεραν εχθές ικανοποίηση, καθώς ο μικρός έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο. 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version