Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Η εκθαμβωτική Κρητικιά που «ροκάρει» στο My Style Rocks! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η φιλόλογος από την Κρήτη που έγινε αεροσυνοδός στο Ντουμπάι, αποφάσισε να δοκιμάσει τις στιλιστικές της ικανότητες στο δημοφιλές παιχνίδι μόδας και στιλ My Style Rocks.

H 30χρονη Κυριακή σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, ωστόσο αμέσως μετά τις σπουδές της έφυγε για τα Εμιράτα όπου και ζει τα τελευταία χρόνια. Λόγω των προσόντων της, η Κυριακή, εντάχθηκε στο μόνιμο πλήρωμα των αεροσκαφών που χρησιμοποιεί η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας.

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη στη συνέχεια μαθαίνει να πιλοτάρει η ίδια αεροσκάφη, όπως αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της, ενώ δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη της για τη μόδα και το στιλ. Η προτίμησή της αυτή την ώθησε να δηλώσει συμμετοχή στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι.

Τη νέα παίκτρια παρουσίασε η Κατερίνα Στικούδη.

 

Πηγή: cretalive
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version