Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Μπαράζ τροχαίων λόγω βροχής στην Κρήτη!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η πρωινή βροχή που αναπόφευκτα επέφερε την ολισθηρότητα στους δρόμους, προκάλεσε μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων στους δρόμους του Ηρακλείου!

Λίγο πριν τις 7 το πρωί σημειώθηκε τροχαίο με μία γυναίκα τραυματία, από την εκτροπή ενός ΙΧ κάτω από συνθήκες που διερευνώνται. Μάλιστα οδηγοί που ακολουθούσαν δεν πρόλαβαν να σταματήσουν έγκαιρα με αποτέλεσμα αρκετοί να προσκρούσουν στα προπορευόμενα οχήματα.

Στο Γάζι, σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα, με το ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει μία γυναίκα με θλαστικά τραύματα.

Χωρίς τραυματία, αλλά με υλικές ζημιές ήταν το τροχαίο στα φανάρια του Σκαλανίου, όπου σταμάτησε όχημα, το οποίο εξετράπη της πορείας του.

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε, λίγο μετά τις 08.30, στην περιοχή της Ν.Αλικαρνασού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί σήμερα κατά τις μετακινήσεις τους, καθώς η βροχή έχει κάνει ολισθηρό το οδόστρωμα.

φώτο cretapost

Πηγή: apopsilive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version