Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Η μονοκατοικία στην Κρήτη που θα ήθελες να ζεις! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω μοιάζουν βγαλμένες από κάποιο περιοδικό αρχιτεκτονικής. Μάλιστα όχι απλά με την παρουσίαση κάποιου οποιουδήποτε κτιρίου, αλλά κάποιου βραβευμένου οικοδομήματος. Μιλάμε για μια μονοκατοικία που θα ήταν όνειρο ζωής να ζήσεις σε αυτή!

Πίσω από το πανέμορφο αυτό σπίτι στα Χανιά, αυτή τη μονοκατοικία που κοσμεί με την παρουσία της την Κρήτη, βρίσκεται ο διακοσμητής Αντώνης Καστρινάκης. Ο οποίος δεν έχει απλά επιμεληθεί τη διακόσμηση αυτού… του αριστουργήματος. Αντίθετα βασίστηκε εξολοκλήρου σε δικά του σχέδια. Σχέδια που έφεραν αυτό το μαγικό αποτέλεσμα.

Τι λέει ο σχεδιαστής για τη μονοκατοικία

Για να δούμε όμως τι γράφει κι ο ίδιος για το δημιούργημά του: «Αυτή η σύγχρονη κατοικία χαρακτηρίζεται από άνεση, απλότητα και προσιτή πολυτέλεια, στοιχεία που καλύπτουν όλες τις λειτουργικές ανάγκες και αισθητικές απαιτήσεις των ενοίκων. Αποτελεί μια προσπάθεια να συνυπάρξουν αρμονικά το γυαλί, το ξύλο και το μπετόν σε ένα περιβάλλον αναψυχής και χαλάρωσης.  Η κατοικία αναπτύσσεται σε δυο επίπεδα: στον επάνω όροφο βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια και κάτω ένα ακόμα καθώς και οι υπόλοιποι χώροι καθημερινή διαβίωσης, λιτά διακοσμημένοι. Η αυστηρότητα των καθαρών γραμμών μετριάζεται χάρη στη γαλήνη του λευκού και στους ανοιχτούς τόνους του γκρι που εμπλέκονται με κάποιες εκρήξεις κίτρινου. Η ενδιαφέρουσα διάταξη των όγκων, με τη γεωμετρία να δίνει τον τόνο, αντανακλάται στην υδάτινη επιφάνεια της εξωτερικής πισίνας».

Κι ας δούμε τώρα ένα ολοκληρωμένο φωτογραφικό άλμπουμ από αυτή τη μονοκατοικία που ΟΛΟΙ θα θέλαμε να αποκαλούμε σπιτικό μας.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap