Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Εξελίξεις στην υπόθεση Λεμπιδάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το αποτύπωμα ενός Ηρακλειώτη, το οποίο φέρεται να εντοπίστηκε στο τελευταίο κρησφύγετο των απαγωγέων του Μιχάλη Λεμπιδάκη αλλά και η διερεύνηση μίας «σκοτεινής»  υπόθεσης από τις τοπικές Αρχές, φαινομενικά ασύνδετης με την απαγωγή, ενδέχεται να οδηγήσουν σε νέες εξελίξεις, σχεδόν 2,5 χρόνια  από την απελευθέρωση του επιχειρηματία.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι η μυστηριώδης υπό διερεύνηση υπόθεση ίσως να σχετίζεται με κακουργηματικές πράξεις  που διαπράχθηκαν στο περιθώριο της απαγωγής για να κλείσουν στόματα.  Η δικαιοσύνη θα είναι εκείνη που θα αξιολογήσει τα στοιχεία της δικογραφίας σε συνάρτηση με μαρτυρία-κλειδί, τα κοινά πρόσωπα με την απαγωγή, τις γεωγραφικές και χρονικές συμπτώσεις.

Ως προς το ταυτοποιημένο αποτύπωμα φέρεται να εντοπίστηκε στο τελευταίο κρησφύγετο των απαγωγέων, δηλαδή στη μάντρα με τα σκραπ όπου ο Μιχάλης Λεμπιδάκης κρατούνταν από τα μέσα Αυγούστου του 2017 μέχρι την ημέρα της απελευθέρωσης του. Πρόκειται για άτομο από χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου, το οποίο θέτει σοβαρή …υποψηφιότητα να καταστεί ο 13ος κατηγορούμενος στην πολύκροτη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι για την απαγωγή έχουν καταδικαστεί 12 άτομα, εκ των οποίων τα  δέκα είναι στη φυλακή, ενώ για τέσσερις ακόμα κρητικούς εκκρεμεί η διερεύνηση εμπλοκής τους στην υπόθεση.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version