Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προφανώς ο ΒΟΑΚ θα έχει διόδια»

Δημοσιεύτηκε

στις

Μητσοτάκης


173 Shares

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου της ΔΕΘ για τον ΒΟΑΚ.

Ερωτώμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη για το κόστος του ΒΟΑΚ, τις πηγές και τον τρόπο χρηματοδότησης, αλλά και για το αν οι πολίτες θα πληρώνουν διόδια, αρκέστηκε να πει:

“Για τις λεπτομέρειες που αφορούν το κόστος, την χρηματοδότηση και τον τρόπο κατασκευής του ΒΟΑΚ είχαμε αναφερθεί στην πρόσφατη εκδήλωση που έγινε στα Χανιά. Αυτή τη στιγμή δεν έχω τα στοιχεία μαζί μου για να αναφερθώ εκ νέου. Κάναμε αναλυτική παρουσίαση στα Χανιά”, επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που πρόσθεσε για τα διόδια:

“Προφανώς ο ΒΟΑΚ θα συμπεριλαμβάνει διόδια. Στο ίδιο ύψος με το κόστος που πληρώνουν όλοι οι Έλληνες, στα υπόλοιπα Εθνικά δίκτυα της χώρας. Γιατί η Κρήτη να εξαιρεθεί; Ακούω λαϊκισμούς στην Κρήτη και από την αντιπολίτευση. Είναι λογικό, ένα κομμάτι της χρηματοδότησης να μεταφέρεται στον χρήστη”.

Ενώ σε τοποθέτηση του δημοσιογράφου, γιατί οι Κρητικοί έπρεπε να περιμένουν 50 χρόνια για τον ΒΟΑΚ, τόνισε:

“Έπρεπε να περιμένει 50 χρόνια, αλλά εγώ κυβερνώ 2 χρόνια. Κάναμε ήδη τα πρώτα βήματα για τον  ΒΟΑΚ και πολλές παρεμβάσεις για να βελτιώσουμε τον ήδη προβληματικό δρόμο. Θα δρομολογήσουμε τμηματικά την κατασκευή του ΒΟΑΚ”.

Πηγή: creta24.gr

Μητσοτάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση etem
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap