Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κληρώνει δωρεάν εισιτήρια η Minoan Lines!

Δημοσιεύτηκε

στις

minoan lines
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
1 Share

Επιβραβεύοντας το πιστό επιβατικό τους κοινό οι Μινωικές Γραμμές προσφέρουν σε τρεις (3) τυχερούς επιβάτες, μέλη του “Minoan Lines Bonus Club”, με αριθμούς εγγραφής: Νο 399.999, No 400.000 και Νο 400.001 από ένα (1) ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙ μετ’ επιστροφής για δύο (2) άτομα, σε καμπίνα ΛΟΥΞ στη γραμμή εσωτερικού της επιλογής τους, συμπεριλαμβανομένου και του ΙΧ οχήματος τους.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και με τη διενέργεια μεγάλου διαγωνισμού για τον ως άνω εορτασμό! Τώρα, δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα μέλη του ‘’Minoan Lines Bonus Club’’, να συμμετάσχουν στην κλήρωση δέκα (10) εισιτηρίων μετ’ επιστροφής για δύο (2 ) άτομα το καθένα, σε γραμμές εσωτερικού της επιλογής τους.

Η διενέργεια του διαγωνισμού θα έχει ισχύ από 04.06.2021 έως και 15.06.2021, ενώ οι συμμετοχές θα πραγματοποιούνται, με την αποστολή του αριθμού της κάρτας και του ονοματεπώνυμου εκάστου μέλους στο bonuscontest@minoan.gr.

To “Minoan Lines Bonus Club”, παρέχει μοναδικά προνόμια στα εγγεγραμμένα μέλη του, εντός και εκτός Ελλάδας, για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους στις Μινωικές Γραμμές.

Βασισμένο στις νέες τεχνολογίες είναι ένα από τα πιο λειτουργικά και ευέλικτα προγράμματα στο χώρο των μεταφορών, με κύριο πλεονέκτημά του την απλή – ευκολονόητη από τον επιβάτη φιλοσοφία λειτουργίας του. Τα μέλη του επιβραβεύονται κι επωφελούνται από εκπτώσεις και παροχές, τόσο στις υπηρεσίες της εταιρείας (εισιτήρια ατόμων & οχημάτων, συναλλαγές πάνω στα πλοία) όσο και σε προϊόντα και υπηρεσίες άλλων φορέων και εταιρειών στα πλαίσια συνεργασίας τους με τις Μινωικές Γραμμές.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους όρους συμμετοχής στον παραπάνω διαγωνισμό, αλλά και το “Minoan Lines Bonus Club” , μπορείτε να συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα μας https://bit.ly/3ihnS24

minoan lines
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap