Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Μεγάλη επιτυχία στον 8ο Μαραθώνιο Κρήτης – Πρώτος τερμάτισε 35χρονος Ελβετός | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε μια μεγάλη γιορτή μαζικού αθλητισμού εξελίχθηκε για μια ακόμα χρονιά ο 8ος Μαραθώνιος Κρήτης.

Η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του νησιού προσέλκυσε επαγγελματίες δρομείς και κυρίως ερασιτέχνες που έτρεξαν για τη χαρά της συμμετοχής.

Με τον Ελβετό Τζερόνιμο Βάρτμπουργκ  να τερματίζει πρώτος στον 8ο Μαραθώνιο Κρήτης με 2:34:22 στα 42 χιλιόμετρα, κορυφώθηκε σήμερα η κορυφαία αθλητική διοργάνωση. O 35χρονος τερμάτισε καταχειροκροτούμενος στο Εθνικό Στάδιο Χανίων περίπου στις 10 το πρωί.
Στη δεύτερη θέση ήρθε ο 38χρονος Γιώργος Κουτρούλης, ο οποίος εκπροσωπούσε την 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών Μάλεμε.

Περισσότεροι από δύο χιλιάδες δρομείς πήραν μέρος στον αγώνα των 42 χιλιομέτρων και στις τρεις μικρότερες διαδρομές απολαμβάνοντας τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο αθλητικό δρώμενο του νησιού.

Δρομείς κάθε ηλικίας από όλη την Κρήτη έτρεξαν στις διαδρομές των 10, των 5 και των 2,5 χιλιομέτρων απολαμβάνοντας το αθλητικό πνεύμα.

Ο 8ος μαραθώνιος Κρήτης διεξήχθη υπό την αιγίδα του ΕΟΤ με κύριο διοργανωτή τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και των Δήμων.

Πηγή: neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version