Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Η Μαρία Μενούνος στην Κρήτη! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η γνωστή και δημοφιλής παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος αυτές τις μέρες επέλεξε  την Κρήτη για ολιγοήμερες μέρες διακοπές και χαλάρωσης.

Η πανέμορφη Ελληνοαμερικανίδα, φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι, που αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το καλλίγραμμο κορμί της κάθεται δίπλα στην πισίνα κοσμοπολίτικης βίλας του Ηρακλείου και φορώντας γυαλιά ηλίου απολαμβάνει το τοπίο έχοντας βέβαια πίσω της μια καταπληκτική θέα του κρητικού πελάγους.

Όπως είναι φυσικό τα σχόλια και τα likes, για την εκθαμβωτική παρουσία της Μαρίας και παράλληλα την πανέμορφη θέα μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια “έπεσαν βροχή”.

Σε κάθε περίπτωση η αγάπη της Μαρίας  για την πατρίδα της είναι δεδομένη, αφού ως γνωστόν η ίδια επέλεξε το περασμένο φθινόπωρο να τελέσει τον θρησκευτικό της γάμο στο Άκοβο Αρκαδίας.

 

 

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version