Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Ακούστε το συγκλονιστικό ριζίτικο του Μανώλη Κονταρού όπως το έμαθε από τον πατέρα του | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ανάμεσα σε αμέτρητα τραγούδια, ορισμένα έχουν άλλη βαρύτητα και συναισθηματική σημασία τόσο για το κοινό όσο κυρίως για τον ερμηνευτή. Όπως το ριζίτικο τραγούδι που ερμήνευσε ο αγαπημένος Μανώλης Κονταρός όπως ακριβώς το έμαθε πριν αρκετά χρόνια και σε μια άλλη εποχή από τον πατέρα του Κονταρογιάννη.

Το αποτέλεσμα που ακούσαμε πρόσφατα είναι πράγματα συγκλονιστικό και αγγίζει το βάθος της καρδιάς μας όπως πρέπει να κάνει κάθε ριζίτικο τραγούδι…

Η μεγάλη παράδοση της Κρήτης συνεχίζεται μέσα από τέτοια ριζίτικα τραγούδια που πρέπει με μεγάλη προσπάθεια να διαφυλάσσονται και να μην χάνονται στο πέρασμα του χρόνου. Έτσι πράττει και ο Μανώλης Κονταρός θέλοντας να κρατήσει αναλοίωτο αυτόν το θησαύρο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς απο γενιά σε γενιά.

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο το ριζίτικο τραγούδι “Παιδιά και ποιος την κάλεσε”:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version