Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Λύνεται το μυστήριο της έκρηξης σε ρακοκάζανο! Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την ισοπέδωση του οινοποιείου | ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

H έκρηξη στο ρακοκάζανο ισοπέδωσε το οινοποιείο και προκάλεσε ζημιές σε σπίτια και καταστήματα της περιοχής. Από τι προκλήθηκε η έκρηξη…

Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται η έρευνα για τα αίτια της τρομακτικής έκρηξης και της φωτιάς που κατέστρεψαν ολοσχερώς το ρακοκάζανο στο Πετροκέφαλο, την οποία πλέον χειρίζεται εξ ολοκλήρου η Πυροσβεστική υπηρεσία.

Μετά την πολύωρη αυτοψία οι εξελίξεις στο πεδίο των ερευνών φαίνεται να δείχνουν ότι δεν ανιχνευτήκαν από τους πυροτεχνουργούς ίχνη εκρηκτικής ύλης στα απομεινάρια του κτιρίου.

Στο ενδεχόμενο η έκρηξη που ισοπέδωσε το ρακοκάζανο στο Πετροκεφάλι να οφείλεται σε ένα εκρηκτικό μείγμα αερίων, που κατέκλυσαν το κτήριο, φαίνεται να στρέφεται η έρευνα Αστυνομίας και Πυροσβεστικής μετά την πολύωρη αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στα συντρίμμια που απέμειναν.

«Δεν είναι ένα απλό περιστατικό, δεν είναι ένα καθημερινό περιστατικό, όχι ότι είναι σπάνιο. Όμως εμείς προσπαθούμε να ξετυλίξουμε το «κουβάρι» συλλέγοντας κάθε στοιχείο και πληροφορίες από τον τόπο του περιστατικού που μπορεί να μας βοηθήσει στην εξιχνίαση της αιτίας της πυρκαγιάς.

Παράλληλα, παίρνουμε και καταθέσεις από μάρτυρες που είδαν ή άκουσαν οτιδήποτε. Επίσης έχουμε συλλέξει και το περιεχόμενο από κλειστό κύκλωμα καταγραφής. Ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμα το περιεχόμενό του και θα αποσταλεί για επεξεργασία στην Αθήνα», δηλώνει ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηρακλείου, Μανόλης Δαμουλάκης.

Η σύγκριση του πριν και του μετά την έκρηξη στο ρακοκάζανο προκαλεί θλίψη στους ιδιοκτήτες. Ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά και όταν έφτασαν στην επιχείρησή τους, προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής έγιναν στάχτες και αποκαϊδια…

Πριν την έκρηξη

Το πρωί λίγες ώρες μετά την έκρηξη

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη στο NewsIt.gr: «Καταστραφήκαμε»

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη του οινοποιείου περιγράφει όλα όσα έζησε μαζί με τον σύζυγό της, κατά τη διάρκεια εκείνης της νύχτας. «Μας ειδοποίησαν τηλεφωνικά και όταν φτάσαμε στην επιχείρηση δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε. Λέγαμε όχι, μας φέρατε κάπου αλλού. Η καταστροφή είναι μεγάλη και ουσιαστικά χάθηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής» μας λέει η κυρία Βασιλική Μάρκου.

«Δεν είχαμε διαφορές με κανέναν αλλά δεν υπήρχαν μέσα εύφλεκτα υλικά που να δικαιολογούν την έκρηξη. Ο άντρας μου κλείδωσε την επιχείρηση και φύγαμε για να πάμε βόλτα. Τώρα πρέπει να βρούμε το κουράγιο για να σταθούμε ξανά στα πόδια μας».

Πηγή: neakriti.gr

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap