Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Λουκέτο σε νυχτερινά μαγαζιά που δεν κόβανε αποδείξεις

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οι έλεγχοι της Δ.Ο.Υ Χανίων απέδωσαν καρπούς, αφού διαπιστώθηκε μπαράζ φορολογικών παραβιάσεων με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο σε 2 μαγαζιά. στο Παλιό Λιμάνι και στα Κουνουπιδιανά.

Η Δ.Ο.Υ. Χανιών έκανε ελέγχους τις μεταμεσονύχτιες ώρες σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και εστιατόρια όπου και διαπιστώθηκε ότι γινόταν… πανηγύρι φοροδιαφυγής.

Με βάση ποιο νόμο μπήκε το λουκέτο;

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν σε δύο εξ αυτών οι διατάξεις του άρθρου 13α του Ν.2523/1997 περί αναστολής λειτουργίας επιχειρήσεων, μία στην περιοχή του λιμανιού Χανίων και μία στην περιοχή των Κουνουπιδιανών Ακρωτηρίου.

Οι έλεγχοι αναμένεται να γίνουν περισσότεροι και πιο έντονοι τις ερχόμενες ημέρες και λόγω Πρωτοχρονιάς. Αφού ως γνωστόν τέτοιες μέρες συνήθως γίνεται χαμός ανομίας με πολλά μαγαζιά να μην κόβουν ούτε μία απόδειξη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version