Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Οι απίστευτες αποχρώσεις του μπλε που ξετρελαίνουν όποιον πάει στην Λίμνη Κουρνά! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η λίμνη Κουρνά είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα ομορφότερα σημεία της δυτικής Κρήτης για χαλάρωση και απόλαυση της φύσης! Περιτριγυρισμένη από ένα επιβλητικό μεσογειακό τοπίο, με εντυπωσιακές μπλε αποχρώσεις νερών και δυνατότητα να την διασχίσετε με θαλάσσια ποδήλατα, αποτελεί την πλέον ευχάριστη ανακάλυψη για όποιον την επισκεφτεί για πρώτη φορά…

Οι ντόπιοι κάτοικοι Χανίων και Ρεθύμνου την έχουν ανάμεσα στους πιο αγαπημένους προορισμούς για μονοήμερη εξόρμηση ενώ οι τουρίστες στη Κρήτη την επιλέγουν συχνά για περίπατο, έχοντας δει φωτογραφίες της στο διαδίκτυο και στους τουριστικούς οδηγούς. Ωστόσο, δεν είναι πολλές οι εναέριες φωτογραφίες και τα βίντεο της λίμνης. Για το λόγο αυτό αίσθηση προκαλεί ένα πανοραμικό drone βίντεο που δημοσιεύτηκε στο youtube εχθές και παρουσιάζει από ψηλά την λίμνη και αναδεικνύει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τα μοναδικά της χρώματα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version