Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Φόβοι για τραγωδία στην Κρήτη: Λέμβος ξεβράστηκε στα Φαλάσαρνα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μεγάλων διαστάσεων και με εμφανή τα σημάδια ότι μετέφερε ανθρώπους είναι η λέμβος που εντοπίστηκε στα Φαλάσαρνα περίπου στις 14:30 το μεσημέρι. Ξύλινη εσωτερικά αλλά με τμήματα από πολυεστέρα, και με δύο εξωλέμβιες μηχανές, μοιάζει με σκάφος ειδικά φτιαγμένο για να μεταφέρει λαθραία, μετανάστες στην Ευρώπη από τις ακτές Αραβικών χωρών ή την Τουρκία.
Πάνω στη λέμβο υπάρχει γραμμένη η ημερομηνία, 24/12/2020, ενώ υπάρχει και ο αριθμός 319. Δεν είναι σαφές τι μπορεί να σημαίνει.
Επίσης εντοπίστηκε ένα κινητό που φαίνεται να ξέβρασε η θάλασσα, ενώ στο σκάφος υπάρχει μια πεταμένη μπλούζα και κάτι που μοιάζει με πετσέτα.
Αν ο αριθμός 319 ήταν ο αριθμός των επιβαινόντων, υπάρχουν φόβοι για μεγάλη τραγωδία, με δεδομένες τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.
Δεν έχουν εντοπιστεί προς το παρόν άνθρωποι ή σοροί.
Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τη λέμβο που εξασφάλισε το zarpanews.gr

Πηγή: zarpanews

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version