ΛΑΣΙΘΙ
Έγκυος και 5χρονο παιδί γλίτωσαν τα χειρότερα σε τροχαίο
Τα χειρότερα γλίτωσαν οι επιβαίνοντες του οχήματος που ανετράπη στο ύψος της Σήραγγας στο δρόμο Άγιος Νικόλαος-Καλό Χωριό επί του ΒΟΑΚ το απόγευμα της Πέμπτης.
Μετά το τροχαίο χρειάστηκε και η επέμβαση της πυροσβεστικής, καθώς ένας από τους επιβάτες του οχήματος, ένας άντρας, εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες.
Ολοκληρώθηκε ο #απεγκλωβισμός ενός άνδρα απο ΕΙΧ όχημα με χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, επί της Ε.Ο. Αγίου Νικολάου – Σητείας. Επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 1 όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 11, 2021
Στο όχημα επέβαιναν μια έγκυος γυναίκα, αλλά και ένα παιδί.
Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Νίκος Μουδατσάκης, η γυναίκα είναι σε καλή κατάσταση και θα παραμείνει προς παρακολούθηση στη χειρουργική κλινική του ΓΝΑΝ.
Το 5χρονο παιδί είναι και εκείνο καλά στην υγεία του ενώ ο τρίτος επιβαίνων, νέος άνδρας, αντιμετωπίζει ορθοπεδικό πρόβλημα και θα μεταφερθεί αναγκαστικά σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου, αφού στο ΓΝΑΝ σήμερα δεν εφημερεύει ούτε ορθοπεδικός, ούτε ακτινολόγος.
Ακτινολόγος δεν εφημέρευε ούτε στο κοντινό Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Βγαίνει από τη φυλακή ο Γιώργος Στρατάκης – Έκλαψαν οι δικοί του άνθρωποι στο δικαστήριο!
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Βίντεο-σοκ από σχολείο του Ρεθύμνου: Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από συμμαθητές του!
-
ΚΟΙΝΩΝΙΑ20 ώρες πριν
Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας, ποινή φυλάκισης για τους «φωνακλάδες»
-
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν
Πρόβατα έφαγαν 100 κιλά χασίς και… την άκουσαν άσχημα!