Βρειτε μας στα Social Media

ΛΑΣΙΘΙ

Σύγκρουση σκαφών στην Ιεράπετρα: Τραυματισμός 84χρονου κυβερνήτη και ζημιές στο λιμάνι

Διαφήμιση
Διαφήμιση
6 Ιουνίου 2025 - 12:56

Απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο Αναστάσιος Σαραντινάκης δραστηριοποιείται στον χώρο των μέσων ενημέρωσης από το 2019. Έχει συνεργαστεί με τα Kingsport και Alanasports, καλύπτοντας αθλητικά και τοπικά θέματα. Από τον Απρίλιο του 2025 είναι αρχισυντάκτης στο DayNight.gr, όπου συντονίζει τη δημοσιογραφική ομάδα, επιμελείται την ύλη και διαχειρίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Ένας 84χρονος άνδρας τραυματίστηκε στο πόδι όταν το σκάφος του προσέκρουσε σε δύο άλλα στο λιμάνι Ιεράπετρας

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο λιμάνι της Ιεράπετρας, όταν σκάφος αναψυχής προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα σκάφη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο κυβερνήτης του, ηλικίας 84 ετών.

Τι συνέβη στο λιμάνι της Ιεράπετρας

Κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης, ένα ιδιωτικό σκάφος με σημαία Γαλλίας, που οδηγούσε ο 84χρονος κυβερνήτης, χτύπησε δύο ελλιμενισμένα σκάφη μέσα στο αλιευτικό καταφύγιο Μακρύ Γυαλού.

Η πρόσκρουση ήταν αρκετά δυνατή ώστε να προκληθούν φθορές και στα τρία σκάφη. Ο ηλικιωμένος κυβερνήτης τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί μεταφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

 Επέμβαση του Λιμεναρχείου και διαχείριση του περιστατικού

Έρευνα για τα αίτια της σύγκρουσης

Το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας ξεκίνησε άμεσα προανάκριση, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του συμβάντος. Προς το παρόν δεν έχουν προκύψει ενδείξεις για σοβαρές παραβιάσεις, όμως η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ