Βρειτε μας στα Social Media

ΛΑΣΙΘΙ

Στον εισαγγελέα το ζευγάρι που αρνείται να στείλει τα παιδιά του στο σχολείο

Δημοσιεύτηκε

στις

σχολείο καθηγητής
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιμέτωπο με τις συνέπειες του νόμου βρίσκεται ζευγάρι στον Άγιο Νικόλαο που δεν στέλνει τα δύο παιδιά του στο σχολείο, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Την υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ Λασιθίου, έστειλε στον εισαγγελέα η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αφού οι δύο γονείς παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του διευθυντή του σχολείου αλλά και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εξακολουθούν να κρατούν τα παιδιά τους στο σπίτι αρνούμενοι να ακολουθήσουν τη διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Οι δυο γονείς εκτός από τις διοικητικές κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος, δηλαδή την ποινή φυλάκισης, κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και την επιμέλεια των παιδιών τους.

«Έχουν εξαντληθεί όλα τα μέσα από δω και πέρα η υπόθεση περνά στα χέρια του Εισαγγελέα Λασιθίου» δήλωσε στην ΕΡΤ ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μανώλης Μαρκάκης. Ο ίδιος ελπίζει έστω την Δευτέρα οι δυο γονείς να αλλάξουν τακτική και να σταματήσουν να στερούν το σχολείο από τα δυο παιδιά.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί πως άλλη μια ανάλογη στην Ιεράπετρα έληξε, αφού μπροστά στον φόβο των κυρώσεων ο γονέας έστειλε τελικά το παιδί του στο σχολείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση lioni
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση falangas
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση tsouderos
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ