Διαφήμιση

ΛΑΣΙΘΙ

Νεκρός νεαρός άνδρας σε τροχαίο στο κέντρο της Σητείας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της Σητείας όταν ένα όχημα εξετράπη της πορείας του, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, το δυστύχημα με την εμπλοκή ενός οχήματος, έγινε στον παραλιακό της πόλης, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αγροτικό 4×4.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νεαρά άτομα, το ένα εκ των οποίων ανασύρθηκε από δυνάμεις της πυροσβεστικής  που επιχείρησαν στο σημείο με δύο πυροσβεστικά και τέσσερις υπαλλήλους, χωρίς τις αισθήσεις του από τα συντρίμμια και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος:

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, ήταν συνοδηγός στο μοιραίο όχημα. Ο άτυχος άνδρας ήταν 33 ετών, και εργαζόταν σε αρτοποιείο.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τραυματισμένος και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version