Βρειτε μας στα Social Media

ΛΑΣΙΘΙ

Παχειά Άμμος – Νεκρή εντοπίστηκε στη θάλασσα η Ισραηλινή συγγραφέας που αγνοούνταν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Παχειά Άμμος νεκρή συγγραφέας – Η σορός βρέθηκε κοντά στα Γούρνια

Μετά από πέντε ημέρες εντατικών ερευνών, η 66χρονη Ισραηλινή συγγραφέας βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή των Γουρνιών, ανάμεσα στο Ίστρος και την Παχειά Άμμο. Ήταν γύρω στις δύο το μεσημέρι της Τρίτης όταν ειδοποιήθηκαν οι αρχές. Κάτοικος της περιοχής εντόπισε το σώμα στη θάλασσα και ενημέρωσε άμεσα το Λιμενικό.

 Επιχείρηση ανάσυρσης – Επιβεβαίωση της ταυτότητας 

Άμεση κινητοποίηση των Αρχών

Ακολούθησε επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού. Λίγο αργότερα, επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι πρόκειται για τη 66χρονη Μικέλ Πέλεκ, γνωστή συγγραφέα από το Ισραήλ. Η γυναίκα διέμενε συχνά στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Καβούσι της Ιεράπετρας.

 Το χρονικό της εξαφάνισης – Από την Τετάρτη χωρίς ίχνη

Τα ίχνη της είχαν χαθεί από την Τετάρτη. Η ειδοποίηση στις αρχές ήρθε το Σάββατο, από μία φίλη της Ελβετικής καταγωγής. Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησαν συντονισμένες έρευνες με τη συμμετοχή του Λιμενικού, της Αστυνομίας, εθελοντών, ακόμα και ελικοπτέρου.

Τι εξετάζεται – Ρούχα, θέση, κατάσταση του σώματος

Η αυτοψία θα δείξει σημαντικά σημεία: τι φορούσε η γυναίκα, αν υπήρχαν τραύματα ή ενδείξεις πάλης. Το πού και πώς βρέθηκε το σώμα επίσης έχει σημασία για τη σκιαγράφηση των τελευταίων της στιγμών.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ANEK LINES
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ