Βρειτε μας στα Social Media

ΛΑΣΙΘΙ

Κρήτη: Σεμινάριο σε ανήλικους που οδηγούσαν χωρίς… δίπλωμα!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
259 Shares

Σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής στους ανήλικους παραβάτες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας πραγματοποιήθηκε προχθές στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Αγίου Νικολάου.

Το σεμινάριο συνολικά παρακολούθησαν 55 παιδιά στα οποία έχουν βεβαιωθεί παραβάσεις από την Τροχαία Αγίου Νικολάου για έλλειψη διπλώματος και έγινε με πρωτοβουλία του Δικαστηρίου Ανηλίκων Λασιθίου, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου και του Τμήματος Τροχαίας Αγ. Νικολάου.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν ως ομιλητές ο κ. Εμμανουήλ Καναβάκης, υπεύθυνος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Λασιθίου, ο κ. Γιάννης Λιονάκης, πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, ο κ. Αντώνης Στεφανάκης, πρόεδρος της Ένωσης εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών του Νομού Λασιθίου και οι αστυνομικοί Φανούριος Σηφάκης και Εμμανουήλ Ντινιωτάκης της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται, όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Διοικητής της Τροχαίας Αγ. Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης, για μια διαδικασία που πραγματοποιείται δύο φορές κατά τη διάρκεια του έτους.

Στο σεμινάριο οι διοργανωτές τονίζουν όλους τους κανόνες οδικής ασφάλειας που πρέπει να τηρούν στις μετακινήσεις τους οι συμμετέχοντες, είτε ως οδηγοί μοτοσικλετών ή αυτοκινήτων είτε ως συνοδοί οδηγών ή πεζοί, αλλά και η χρησιμότητα και αναγκαιότητα της χρήσης της ζώνης ασφαλείας και του προστατευτικού κράνους, βάσει και του νομοθετικού πλαισίου που διέπει όλα τα παραπάνω. «Προσπαθούμε από αυτές τις δράσεις στα παιδιά να μείνουν κάποια πράγματα ώστε εν συνεχεία να τα εφαρμόζουν και να γνωρίζουν ότι θα πιάνουν το τιμόνι μόνο όταν είναι σίγουροι ή όταν διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια», εξηγεί ο κ. Ζερβάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap