Διαφήμιση

ΛΑΣΙΘΙ

Κρήτη: Καταστροφές από την κακοκαιρία εξπρές – Μετατράπηκαν σε λίμνες τα χωράφια στο Οροπέδιο Λασιθίου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ακραία καιρικά φαινόμενα, με έντονες βροχοπτώσεις, πρωτοφανούς έντασης και διάρκειας για την εποχή, εκδηλώνονται στην επικράτεια του Οροπεδίου Λασιθίου από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Η καλλιεργητική περίοδος στο Οροπέδιο Λασιθίου είναι σε πλήρη εξέλιξη και προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές καθώς η μεγάλη ποσότητα του νερού σε σύντομο χρονικό διάστημα, έπληξε όπως εξελίχθηκε, τις καλλιέργειες των σιτηρών και οπωροκηπευτικών, σε όλες τις κοινότητες, σημειώνει ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Ακραία καιρικά φαινόμενα, με έντονες βροχοπτώσεις, πρωτοφανούς έντασης και διάρκειας για την εποχή, εκδηλώνονται στην επικράτεια του Οροπεδίου Λασιθίου από τις πρώτες πρωινές ώρες. Η καλλιεργητική περίοδος στο Οροπέδιο Λασιθίου είναι σε πλήρη εξέλιξη και προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές καθώς η μεγάλη ποσότητα του νερού σε σύντομο χρονικό διάστημα, έπληξε όπως εξελίχθηκε, τις καλλιέργειες των σιτηρών και οπωροκηπευτικών, σε όλες τις κοινότητες.

ΠΡΟΣΟΧΗ, νέα μεγαλύτερης έκτασης και διάρκειας επιδείνωση, αναμένεται από σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 το απόγευμα. Θα ακολουθήσουν αναλυτικές ανακοινώσεις πολιτικής προστασίας».

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version