Βρειτε μας στα Social Media

ΛΑΣΙΘΙ

Κρήτη: 29χρονη έκλεψε 10.000 ευρώ από 70χρονη «φίλη» της

κλοπη πορτοφολι
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μακρύ… χέρι φαίνεται ότι είχε μια γυναίκα που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με μια ηλικιωμένη καθώς την έκλεβε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα ξεκίνησαν όταν στις 28 Φεβρουαρίου μια 70χρονη καταγγέλλει στις αρχές ότι άγνωστο άτομο μπήκε στο σπίτι της στην περιοχή της Ιεράπετρας και πήρε το πορτοφόλι της κόρη της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ. Επίσης χθες κατήγγειλε ότι κάποιος πήρε από το σπίτι της το πορτοφόλι το οποίο πραγματοποίησε ανάληψη του ποσό των 740 ευρώ.

Οι αρχές αξιοποιώντας κατάλληλα τα στοιχεία που είχαν βρήκαν ότι πίσω από τις κλοπές βρίσκεται μια 29χρονη από την Αλβανία που είχε φιλικές σχέσεις με την 70χρονη και την συνέλαβαν.

Μάλιστα όπως προέκυψε από την προανάκριση η 29χρονη σε ανύποπτο χρόνο που είχε πάει σπίτι της 70χρονης πήρε τα κλειδιά από την τσάντα της και έτσι μπορούσε να μπαίνει χωρίς να αφήσει ίχνη.

Την ίδια ώρα οι αρχές σε έρευνα που έκαναν οι αρχές βρέθηκαν τα χρήματα επιστράφηκαν στις δύο κυρίες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιεράπετρας.

 

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ