Διαφήμιση

ΛΑΣΙΘΙ

Έπαθαν την πλάκα τους ψαράδες στην Κρήτη – Έπιασαν καρχαριοειδές 250 κιλών!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Φωτογραφία αρχείου

Ένα μεγάλο καρχαριοειδές βάρος περίπου 250 κιλών και μήκους και 2,5 μέτρων μπλέχτηκε το πρωί της Παρασκευής στα δίχτυα αλιευτικού σκάφους στα ανοιχτά της Χρυσής στην Κρήτη.

Λόγω του βάρους του κήτους, ήταν αδύνατον να το ανεβάσουν στο κατάστρωμα του αλιευτικού και έτσι οι δύο ψαράδες με προσεκτικές κινήσεις και «σέρνοντας» τα δίχτυα με το καρχαριοειδές, κατάφεραν να το βγάλουν στο λιμάνι της Ιεράπετρας.

Τελικά το έβγαλαν από τα δίχτυα και το έδεσαν με σχοινιά προκειμένου να το κρατήσουν στη στεριά, δεδομένου ότι το καρχαριοειδές έκανε μεγάλο προσπάθεια να επιστρέψει στο νερό και να ξεφύγει από τους ψαράδες.

Με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων κατάφεραν να το φορτώσουν σε αυτοκίνητο και το μεταφέρουν σε ιχθυοπωλείο της Ιεράπετρας. Το ψάρι αυτό, γνωστό και ως σαπουνάς, θα κοπεί σε φέτες και θα διατεθεί στο καταναλωτικό κοινό και σε ξενοδοχεία της Κρήτης.

Δείτε το βίντεο του neakriti:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version