Βρειτε μας στα Social Media

ΛΑΣΙΘΙ

Αυτό είναι το «μπαλκόνι» της Κρήτης: Η θέα του φτάνει μέχρι την Κάσο και την Κάρπαθο!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
356 Shares

Έχουμε συνηθίσει την όμορφη και μακρινή θέα που προσφέρει… η κορυφή της Κρήτης, ο Ψηλορείτης! Έλα όμως που το φθινόπωρο που καθαρίζει η ατμόσφαιρα… πολλά ακόμα όμορφα της φύσης μπορούν να συμβούν!

Αλιεύσαμε με τη βοήθεια του Sitia on line φωτογραφίες που εντυπωσιάζουν αν πραγματικά καταλάβεις αυτό που βλέπεις.

Στην περιοχή της Σητείας λοιπόν και συγκεκριμένα στο Παλαίκαστρο και στο Καρύδι, δύο κάτοικοι της περιοχής κατάφεραν να απαθανατίσουν δύο σπάνια όμορφες στιγμές του Κρητικού τοπίου μέχρι και… την Κάσο και την Κάρπαθο!

Στην μία φωτογραφία, ο Χαρίτος Καφεσάκης μας εύχεται καλό απόγευμα από το Παλαίκαστρο, εξηγώντας μας ότι με την ατμόσφαιρα να είναι πεντακάθαρη, υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουμε την Κάσο και Κάρπαθο σαν να είναι δίπλα μας, εδώ στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο ανατολικό άκρο της, τη Σητεία!

Και ο Roland Duchamp στην κεντρική φωτογραφία, κατάφερε να απαθανατίσει αυτή τη μαγική στιγμή από το χωριό Καρύδι με άπλετη θέα προς την Κάσο και την Κάρπαθο!

Αυτή είναι η μαγεία του να ζεις σε νησί και δη στην Κρήτη! Η θάλασσα σε ενώνει και σε απομονώνει ταυτόχρονα. Αγαπάς και εκτιμάς διαφορετικά τον τόπο σου και χαίρεσαι κάθε στιγμή την φύση που είναι τόσο ιδιαίτερη σε αυτές τις εσχατιές της ξηράς και της θάλασσας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap