Διαφήμιση

ΛΑΣΙΘΙ

Αυτά είναι! – Διακοπάρες στην Κρήτη και… σκαφάτος ο Εμίρης του Κουβέιτ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τις θαυμάσιες παραλίες του Ξεροκάμπου του Δήμου Σητείας στην νοτιοανατολική Κρήτη απολαμβάνουν σήμερα οι ταξιδιώτες του εντυπωσιακού σκάφους «HASABI II» στο οποίο φαίνεται να επιβαίνει ο  Εμίρης του Κουβέιτ,  Σαμπάχ Αλ-Αχμαντ Αλ-Τζαμπρ Αλ- Σαμπάχ.

Μάλιστα όπως μας είπε η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζήρου κα Αλεξάνδρα Παπαθανασάκη η οποία σήμερα το πρωί συνομίλησε με μέλη του πληρώματος του σκάφους, ο Εμίρης και συνολικά οι επιβαίνοντες σε αυτό, εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από τις παραλίες του Ξεροκάμπου και δη  από μία μικρή , «ήσυχη»  παραλία  -δίπλα σε  αυτήν  του  «Αργίλου»-  την οποία και επέλεξαν  όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες για να απολαύσουν τα κρυστάλλινα  νερά της και το μοναδικό φυσικό τοπίο….

 

Guardian: Η παραλία της Κρήτης που θα σας κάνει «να δακρύσετε από χαρά»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version