Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Λαγοκέφαλος δάγκωσε Μεσαρίτη την ώρα που κολυμπούσε! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
φωτογραφία αρχείου

Μεγαλο ήταν το σοκ για τον Φανούρη από τα Καπαριανά λόγω της επίθεσης που δέχτηκε από κοπάδι λαγοκέφαλων την ώρα που κολυμπούσε στον Άη Γιάννη Καπετανιανών.

Ο Γουρλεμάκης Φανούρης δέχτηκε δαγκωνιά στο αριστερό μεγάλο δάκτυλο του ποδιού την ώρα που έκανε αμέριμνος το μπάνιο μαζί με την αρραβωνιαστικιά του.

Συγκεκριμένα ο νεαρός αστυνομικός καταγγέλει ότι δέχτηκε τουλάχιστον δύο δαγκώματιές την ώρα που κολυμπούσε και επέστρεφε στην ακτή . Στην αρχή νόμισε ότι το δάκτυλο του κτύπησε σε κάποιο βράχο , όταν όμως αμέσως μετά γύρισε πίσω να δει τι είναι, αντίκρισε ένα κοπάδι μεγάλων (2-3 κιλά το καθένα) λαγόκέφαλων να απομακρύνεται προς τα μέσα.

Αμέσως μετά το αρχικό σοκ , ο Φανούρης βγήκε έξω για να ζητήσει πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς άλλες παρενέργειες παρά μόνο κάποιες μικρές πληγές στο δάκτυλο… για να θυμάται.

Πηγή: apopsilive

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version