Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Ο σταθμός των ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο θυμίζει 5αστερο ξενοδοχείο! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε βρεθεί να περιμένουμε σε σταθμούς ΚΤΕΛ και σταθμούς τρένων ανά την Ελλάδα. Είτε όταν κάναμε διακοπές, είτε για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, είτε όταν ήμασταν οι άντρες… φαντάροι.

Κοινό χαρακτηριστικό τους; Η ασχήμια, η ακαταστασία κι ενίοτε η βρώμα. Μία εικόνα παραίτησης με άλλα λόγια. Κάτι, βέβαια, που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τον σταθμό των Ηρακλείου –μία επένδυση στο παλιό συγκρότημα ΑΘΗΝΑ.

«Πρόκειται για το μοναδικό διατηρητέο κτίσμα ΚΤΕΛ στην Ελλάδα, το οποίο δημιουργήθηκε με βάση τις υποδείξεις της Εφορίας Νεότερων Μνημείων» έχει πει ο διευθυντής του ΚΤΕΛ κ. Γιώργος Χαλεπάκης που προσθέτει ότι ο σταθμός έχει ως στόχο να παρέχει σημαντικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο κοινό, αλλά και να αποτελέσει τοπόσημο για την πόλη.

Στην έκταση υπάρχουν 15 τέρμιναλ άφιξης – αναχώρησης για λεωφορεία, αίθουσες αναμονής, γραφεία διοίκησης, αποθήκες, διάφορες υπηρεσίες, κυλικείο, εστιατόρια και διάφορα καταστήματα για τις ανάγκες των επιβατών.

Κι όπως θα μπορέσετε να καταλάβετε, σε περίπτωση που δεν έχετε βρεθεί σε αυτό, μοιάζει με… μικρό παλάτι!

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ΚΤΕΛ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version