Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Πρόσεχε ηλικιωμένους αλλά έκλεβε κι έκρυβε λεφτά στο σουτιέν!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια γυναίκα που είχε στην επίβλεψή της ηλικιωμένους είχε στήσει μια περίεργη κομπίνα. Η οικογένεια των παππούδων συνεχώς βρισκόταν να χάνει λεφτά και κοσμήματα, χωρίς όμως να καταλαβαίνει τον τρόπο. Δεν μπορούσαν με τίποτα όμως να φανταστούν τι συνέβαινε. Πόσο μάλλον ότι η απάτη περιελάμβανε ένα… σουτιέν!

«Δεν την είχα υποψιαστεί. Της είχα τυφλή εμπιστοσύνη» ανέφερε στο δικαστήριο η ιδιοκτήτρια. Τι είχε γίνει; Μάλλον κάτι που δύσκολα θα το πιστέψετε: η γυναίκα χρησιμοποιούσε τον στηθόδεσμό της ως μέσο για να κρύβει τα κλοπιμαία.

Τι ισχυρίστηκε στο δικαστήριο για το σουτιέν της;

Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι δεν έκλεψε. Αντίθετα προέβη στην συγκεκριμένη πράξη εκδικητικά επειδή η οικογένεια δεν την είχε πληρώσει για τη δουλειά της. Έτσι αποφάσισε να οικειοποιηθεί την τσάντα της αφεντικίνας της, κλέβοντας λεφτά και κοσμήματα. Ή μάλλον όπως η ίδια ισχυρίστηκε πήρε τα λεφτά για να κάνει ψώνια.

Ο τρόπος με τον οποίο η οικογένεια κατάλαβε τι συνέβαινε ήταν να βάλει κάμερες στο σπίτι. Τελικά αυτές οδήγησαν στην αποκάλυψη της κομπίνας. Το δικαστήριο δεν πείστηκε με τις δικαιολογίες της κατηγορούμενης και τις επέβαλε φυλάκιση 14 μηνών με αναστολή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap