Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Σε 93χρονο Κρητικό ο πρώτος κατ’ οίκον εμβολιασμός στη χώρα! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

κατ' οίκον εμβολιασμός
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
152 Shares

Η Κρήτη οφείλει να πρωτοπορεί, είχε πει πριν από μερικές ημέρες ο Βασίλης Κικίλιας και δεν χρειάστηκαν παρά μονάχα μερικά 24ωρα για να επιβεβαιωθεί: σήμερα, στην Κρήτη, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κατ’ οίκον εμβολιασμός στη χώρα!

Το εμβόλιο έγινε στον 93χρονο κύριο Νίκο από το Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού, ο οποίος αδυνατούσε να μετακινηθεί από το σπίτι του.

Έτσι, μία Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού με επικεφαλής τη διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη. τον επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σπίτι του και αφού συνομίλησε μαζί του, του παρείχε το εμβόλιο.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως σήμερα οι Κινητές Μονάδες Εμβολιασμών έκαναν πρεμιέρα στην Κρήτη -από το Τυμπάκι και την Αγία Γαλήνη-, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ελευθερία» και της προσπάθειας για εντατικοποίηση των εμβολιασμών.

Μετά την ολοκλήρωση των εμβολιασμών στην Κεντρική πλατεία του Τυμπακίου το προσωπικό που στελεχώνει την Κινητή Μονάδα βρέθηκε στα σπίτια πολιτών οι οποίοι αδυνατούν να μετακινηθούν για να εμβολιαστούν.

«Ο πρώτος κατ’ οίκον εμβολιασμός στην Ελλάδα μόλις έγινε στην Κρήτη μας. Εμβολιάσαμε τον κύριο Νίκο 93 ετών στο σπίτι του στο Τυμπάκι, με ασφάλεια και πολλές ευχές! Μήνυμα ζωής…Γιορτή Υγείας», σχολίασε σχετικά η κα. Μπορμπουδάκη.

Δείτε την ανάρτησή από την επίσκεψη της Μονάδας στο σπίτι του κυρίου Νίκου:

κατ' οίκον εμβολιασμός
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap