Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Κρητικός ναύτης στη φρεγάτα «Ναυαρίνο» αρνήθηκε να υπηρετήσει σε άσκηση | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κρητικός ναύτης στη φρεγάτα «Ναυαρίνο» αρνήθηκε να υπηρετήσει σε άσκηση. Πρόκειται για τον ναύτη Σταύρο Παπαδάκη, ο οποίος υπηρετεί στη φρεγάτα «Ναυαρίνο» και σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη», βγήκε στην αναφορά και δήλωσε ότι διαφωνεί με τη συμμετοχή της φρεγάτας στην άσκηση «Sea Guardian» που θα γίνει νότια της Κρήτης

Συγκεκριμένα, το πλήρωμα ενημερώθηκε ότι το πλοίο θα αποπλεύσει στις 20 Νοέμβρη από τη Σαλαμίνα για το ΚΕΝΑΠ της Σούδας και μετά από ολιγοήμερη προετοιμασία θα αναλάβει αποστολή στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Τελικός προορισμός είναι το λιμάνι της Χάιφα στο Ισραήλ, όπου θα παραμείνει λίγες μέρες και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 14 Δεκέμβρη. Ο Κρητικός ναύτης Σταύρος Παπαδάκης (Στρατεύσιμος Δίοπος Μηχανικός – Τ/ΜΗΧ) που υπηρετεί στο πλοίο αντέδρασε στη συμμετοχή της φρεγάτας σε αποστολή του ΝΑΤΟ και εξέφρασε τη διαφωνία του.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο «Ριζοσπάστης», είπε: «Η ματωμένη σημαία του ΝΑΤΟ ντροπιάζει τον ελληνικό στόλο. Οι δολοφόνοι των λαών των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου κάνουν τον χωροφύλακα στη γειτονιά μας. Δεν έχει καμία δουλειά η φρεγάτα «Ναυαρίνον» να συμμετέχει σε αυτές τις αποστολές».

Ο Σταύρος Παπαδάκης μίλησε επίσης και στη ραδιοφωνική εκπομπή Ελληνοφρένεια:

Ακούστε τον από το λεπτό 8.38 και μετά:

Πηγή: ert.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap